shop

Välkommen till STK-shopen!

Varmt välkommen till Sundsvalls Tennisklubbs tillfälliga shop som just nu finns provisoriskt i IFK Sundsvalls kansli på Baldershovs Idrottsplats under byggtiden. Vi vill erbjuda förstklassig service där kunden är i fokus. Tillsammans med dig som kund hjälper vi dig att hitta rätt racket- eller skomodell som passar just dig!

OMSTRÄNGING
Börjar dina senor bli dåliga eller har de gått sönder? Hos oss kan du lämna in din racket för omsträngning och få råd om olika senor. Vår tränare Robin Lindh är ansvarig för stängningen.

För frågor eller mer information kontakta: Robin på robin.lindh@sundsvallstk.se eller 072-578 75 51.

Prislista för omsträngning, läs mer om priserna för omsträning här.

PRODUKTER
OBS! Under byggtiden har vi begränsat med produkter att sälja. Det som finns hemma just nu för direkt försäljning är junior racketar, grepplindor, bollar och lite annat tillbehör. Har vi inte den produkt som du önskar beställer vi enkelt hem enligt ditt behov.

TESTA TENNISRACKET MM

Vill du byta racket? Vi hjälper dig att hitta rätt racket för just din spelstil. Idag kan vi ta snabbt ta fram test demo-racketar ifrån Prince och Babolat. Tills nya Baldershallen är klar har vi inga skor till direkt försäljning. Vet du vilken skostorlek du har hjälper vi dig att beställa hem skor som du önskar tex ifrån Nike.

BLI MEDLEM!
Som medlem i STK kommer du få unika erbjudanden. Bevaka vår hemsida och sociala medier. Tex så har du som STK-medlem 40kr billigare omsträngning!

Bli medlem genom att registrera dig på Sundsvalls Tennisklubbs Matchi sida www.matchi.se och betala din medlemsavgift där.  

När nya Baldershallen är klar kommer du hitta de ledande varumärkena inom tennis, padel, badminton, pingis och squash i vår shop. Det kommer finnas ett brett utbud av racketar, bollar, skor och tillbehör som du kan tänkas behöva. Vi kommer bla jobba med varumärken som Prince, Babolat, Nike och RS.