våra partners

SCA - Vi drivs av skogens kraft

Kärnan i SCAs verksamhet är skogen, 2,6 miljoner hektar i norra Sverige. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder papper för förpackningar och tryck, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.

SALDO - Redovisningskonsult

SALDO är en auktoriserad redovisningsbyrå och levererar kvalitativa skattekonsultationer till främst skogsägare i Sundsvall med närområde.Med SALDO får du styrkan av en liten byrås närhet till kunden med egen kompetens som småföretagare och skogsägare samt med auktorisering från Sveriges Redovisningskonsulters Förbund (SRF) som kvalitetsstämpel.

VINNERGI - We make your future smart

Vinnergi är den nya generationen teknikkonsulter som gör vardagen inkopplad, påkopplad och uppkopplad. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbar samhällsinfrastruktur inom kommunikation, energi och fastighet. Vi är en trygg partner som kan, förstår och älskar hur teknik och digitaliseringen kan att öka affären.

GRABE - Energientreprenörer

Vi är en energientreprenör som har huvudkontor i Sundsvall och bedriver verksamhet i hela Norden. Våra kunder får hjälp av oss med entreprenader, utbyggnad och underhåll av luft- och rökgashanteringssystem.

HOTELL BALTIC

Best Western Hotel Baltic är ett uppskattat fyrstjärnigt hotell i Sundsvall. Hotellet är centralt beläget i Sundsvalls gamla stenstad. 87 charmiga hotellrum med utsikt mot Sundsvallsfjärden eller mot innergård, fem fullt utrustade lägenheter, konferensvåning med konferensrum i olika storlekar, nybyggt gym med bastu och relaxavdelning samt den trevliga restaurangen Mamma Augustas Kök. Vi vill att du ska känna dig som hemma, med extra omtanke och värme som får våra gäster att trivas hos oss. 

PROLYMPIA - En skola i rörelse

Grundskolan för dig som vill ha mer idrott på schemat Prolympia är Sveriges ledande idrottsskola på grundskolenivå med verksamhet från Göteborg i söder till Umeå i norr. Prolympia i Sundsvall är F-6 verksamheten naturskönt belägen på Haga med närhet till friluftsområden, Baldershovs friidrottsplats och Norrmalms fotbollsstadion. 7-9 är centralt belägen vid kvarteret Neptunus i Stenstan. Här erbjuder
vi en skola
i rörelse som fokuserar på kunskap, trygghet, idrott och hälsa för elever från förskoleklass till årskurs nio.

SYSTEMA

Systema AB är det lokala bevakningsbolaget med bred kompetens och erfarenhet i dess olika berörda branschsegment.Vi utmanar marknaden genom att vara flexibla, pålitliga, tillgängliga och engagerade i de uppdrag som uppkommer.Vi har bred erfarenhet av komplexa bevakningstjänster såväl inom ordningshållning med ordningsvakter och med uniformerade väktare i publika och handelsmiljöer.Systema AB är ett av länsstyrelsens auktoriserade bevakningsbolag med säte i Sundsvall och lokala platskontor i Medelpad och Ångermanland.

KONEO - Ett bättre arbetsliv för livet

Koneo är ett personligt och professionellt företag. Vi är familjära i vårt tilltal, samt öppna och prestigelösa i dialog och i hur vi agerar. Vi ser mänskliga behov och tycker att livet ska få styra över jobbet. Därför vill vi också utmana företag, myndigheter och organisationer till att låta de anställda få hitta sin egen balans däremellan. För att kunna göra detta vill vi alltid vara nära våra kunder, i både ord och handling. Vi tar ansvar för att våra lösningar fungerar och gör de inte det så finns vi alltid nära till hands. Vi jobbar med våra kunder, åt våra kunder och för våra kunder.

PRAKTISKA GYMNASIET SUNDSVALL


Vi anpassar lärandet efter varje elev; Våra utbildningar ger dig flera möjligheter och leder till jobb! Att välja ett yrkesprogram är ett smart val, med din yrkesexamen kan du börja jobba direkt efter studenten. Vill man kombinera yrkesutbildning med högskolebehörighet erbjuder vi även den möjligheten.
 
Vi är en branschrekommenderad skola av BYN (Byggnadsindustrins Yrkesnämnd )samt anslutna till VVS- och Vårdcollege. Våra utbildningar bygger på att blanda teori med praktik och en stor del av undervisningen består av arbetsplatsförlagt lärande - APL. Läser du som lärling är hälften av din skoltid APL och du kan söka 1000 kr extra från CSN. Om du känner för att göra din skolgång till ett äventyr har du även möjlighet att förlägga en del av din praktik utomlands.
 
Vi erbjuder LIU (lokal idrottsutbildning) och inriktningen är Padel!  
Välkommen in i gemenskapen!

ESTESS ACADEMY

ESTESS ACADEMY är en kompetensbrygga och kunskapskälla för forskning och utveckling inom coaching, terapi och management. Verksamheten som startades 1985 i Seefeld, Österrike har starka rötter i Sundsvall sedan slutet av 1980-talet och erbjuder underlag, idéer och strukturer för att optimera kontinuitet, motstandskraft, förmåga och jämvikt i människors individuella utveckling. ESTESS ACADEMY kan blicka tillbaka på en tradition med många internationella framgångar samt ett excellent internationellt nätverk av tränare, idrottsmedicinare och managers. Detta garanterar våra partners ett unikt försprång.