Våra partners

SCA - Vi drivs av skogens kraft

Kärnan i SCAs verksamhet är skogen, 2,6 miljoner hektar i norra Sverige. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder papper för förpackningar och tryck, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.

SALDO - Redovisningskonsult

SALDO är en auktoriserad redovisningsbyrå och levererar kvalitativa skattekonsultationer till främst skogsägare i Sundsvall med närområde.Med SALDO får du styrkan av en liten byrås närhet till kunden med egen kompetens som småföretagare och skogsägare samt med auktorisering från Sveriges Redovisningskonsulters Förbund (SRF) som kvalitetsstämpel.

VINNERGI - We make your future smart

Vinnergi är den nya generationen teknikkonsulter som gör vardagen inkopplad, påkopplad och uppkopplad. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbar samhällsinfrastruktur inom kommunikation, energi och fastighet. Vi är en trygg partner som kan, förstår och älskar hur teknik och digitaliseringen kan att öka affären.

GDM  - En pålitlig partner

Vi levererar produkter, tjänster och rådgivning inom Infrastruktur & drift, Support, Arbetsplats och Säkerhet.

HOTELL BALTIC

Best Western Hotel Baltic är ett uppskattat fyrstjärnigt hotell i Sundsvall. Hotellet är centralt beläget i Sundsvalls gamla stenstad. 87 charmiga hotellrum med utsikt mot Sundsvallsfjärden eller mot innergård, fem fullt utrustade lägenheter, konferensvåning med konferensrum i olika storlekar, nybyggt gym med bastu och relaxavdelning samt den trevliga restaurangen Mamma Augustas Kök. Vi vill att du ska känna dig som hemma, med extra omtanke och värme som får våra gäster att trivas hos oss. 

PROLYMPIA - En skola i rörelse

Grundskolan för dig som vill ha mer idrott på schemat Prolympia är Sveriges ledande
idrottsskola på grundskolenivå med verksamhet från Göteborg i söder till Umeå i norr.
Prolympia i Sundsvall är F-6 verksamheten naturskönt belägen på Haga med närhet till friluftsområden, Baldershovs friidrottsplats och Norrmalms fotbollsstadion. 7-9 är centralt belägen vid kvarteret Neptunus i Stenstan. Här erbjuder vi en skola
i rörelse som fokuserar på kunskap, trygghet, idrott och hälsa för elever från förskoleklass till årskurs nio.

HEAD  

HEAD tillverkar sportutrustning och kläder för racket- och vintersport och är det mest framgångsrika varumärket inom professionell tennis på herrsidan det senaste decenniet. Vårt mål är att erbjuda högpresterande produkter till alla atleter, såväl amatörer som proffs, oavsett ålder, för att ge alla möjlighet att utvecklas, njuta och ta sitt idrottande precis dit de vill, på såväl banan som i pisten.

KONEO - Ett bättre arbetsliv för livet

Koneo är ett personligt och professionellt företag. Vi är familjära i vårt tilltal, samt öppna och prestigelösa i dialog och i hur vi agerar. Vi ser mänskliga behov och tycker att livet ska få styra över jobbet. Därför vill vi också utmana företag, myndigheter och organisationer till att låta de anställda få hitta sin egen balans däremellan. För att kunna göra detta vill vi alltid vara nära våra kunder, i både ord och handling. Vi tar ansvar för att våra lösningar fungerar och gör de inte det så finns vi alltid nära till hands. Vi jobbar med våra kunder, åt våra kunder och för våra kunder.

PRAKTISKA GYMNASIET SUNDSVALL

Vi anpassar lärandet efter varje elev; Våra utbildningar ger dig flera möjligheter och leder till jobb! Att välja ett yrkesprogram är ett smart val, med din yrkesexamen kan du börja jobba direkt efter studenten. Vill man kombinera yrkesutbildning med högskolebehörighet erbjuder vi även den möjligheten.
 
Vi är en branschrekommenderad skola av BYN (Byggnadsindustrins Yrkesnämnd )samt anslutna till VVS- och Vårdcollege. Våra utbildningar bygger på att blanda teori med praktik och en stor del av undervisningen består av arbetsplatsförlagt lärande - APL. Läser du som lärling är hälften av din skoltid APL och du kan söka 1000 kr extra från CSN. Om du känner för att göra din skolgång till ett äventyr har du även möjlighet att förlägga en del av din praktik utomlands.
 
Vi erbjuder LIU (lokal idrottsutbildning) och inriktningen är Padel!  
Välkommen in i gemenskapen!

ESTESS ACADEMY

ESTESS ACADEMY är en kompetensbrygga och kunskapskälla för forskning och utveckling inom coaching, terapi och management. Verksamheten som startades 1985 i Seefeld, Österrike har starka rötter i Sundsvall sedan slutet av 1980-talet och erbjuder underlag,
idéer och strukturer för att optimera kontinuitet, motstandskraft, förmåga och jämvikt
i människors individuella utveckling.

ESTESS ACADEMY kan blicka tillbaka på en tradition med många internationella framgångar samt ett excellent internationellt nätverk av tränare, idrottsmedicinare och managers. Detta garanterar våra partners ett unikt försprång.

RENEWCELL - We make fashion circular

Renewcell is a fast-growing Swedish textile recycling company with a unique technology and a world-class team of people on a mission to change the global textile industry for the better. We plan to recycle the equivalent of more than 1,4 billion t-shirts every year by 2030.

Our product is called Circulose®, and we make it out of 100% textile waste. Brands use it to replace high impact raw materials like fossil oil and cotton in their textile products. Learn more about Circulose® .

L & S GOLV

Vi är ett auktoriserat golvföretag, vi är med i Golvbranschens riksförbund GBR, Golvslipar garantin och GVK Golvläggarnas våtrumskontroll. Vi har hela tiden satsat på kvalité i kombination med rätt kompetens.Beträffande miljöfrågor så satsar vi hårt på att följa och leva upp till de krav som samhället ställer idag och vi följer våra leverantörers miljöprogram.

MOTION FITNESS - Vi hjälper dig skapa träningsutrymmen som bidrar till mervärden!

Vi på Motion & Fitness är experter på träningsredskap och gymkoncept. Vi kan erbjuda gymutrustning från ett av Sveriges mest kompletta utbud av välkända varumärken inom hälsa, träning och fitness. Vi säljer hela gymlösningar, träningsredskap, tillbehör och reservdelar och erbjuder installation och service till alla typer av gym och träningsanläggningar.

Netshirt

Vi är ett auktoriserat golvföretag, vi är med i Golvbranschens riksförbund GBR, Golvslipar garantin och GVK Golvläggarnas våtrumskontroll. Vi har hela tiden satsat på kvalité i kombination med rätt kompetens.Beträffande miljöfrågor så satsar vi hårt på att följa och leva upp till de krav som samhället ställer idag och vi följer våra leverantörers miljöprogram.