SUNDSVALLS TENNISKLUBB

OM SUNDSVALLS TENNISKLUBB

”En inkluderande mötesplats, för god hälsa genom hela livet”

Sundsvalls Lawn Tennisklubb är en av Sveriges ledande tennisklubbar och bildades 1921 på initiativ av Birger ”Bisse” Norgren. Klubben bedriver en bred verksamhet och ett har starkt engagemang hos medlemmar i alla åldrar.

STK vill: erbjuda en mötesplats för samvaro och tennis i Baldershallen och på Baldershovs ute tennisbanor, verka för att främja tennisen för alla i Sundsvall både på bredd och på elitnivå i alla åldersgrupper!Välkommen till oss!

senaste nytt

Tennis Nyheter

STK 100 år

Det känns oerhört stort och ärofyllt att som 23:e ordförande i Sundsvalls Tennisklubb få summera 100 år av en anrik idrottsverksamhet som genomlevt ett världskrig, Berlinmurens fall, Björn Borg och ”Hawkeye:s”tillkomst. Det innebär för mig en ödmjuk tillbakablick på klubbens och föreningsverksamhetens betydelse i samhället samtidigt som jag vill ta chansen att göra ett avstamp in i nästa århundrade. Som ni ser, om ni tar del av vår jubileumstidskrift, har dessa 100 år som passerat innehållit många starka eldsjälar och tennisprofiler som givit klubben många framgångar rent sportsligt likväl som utvecklingsmässig.

läs mer här

Tävlingsresa till Övik

Läs om klubbens tävlingsresa till Övik och Mattsborgen Cup som var i helgen!

läs mer här

Samarbete med Mittuniversitetet

läs mer här
Boka