SUNDSVALLS TENNISKLUBB

OM SUNDSVALLS TENNISKLUBB

”En inkluderande mötesplats, för god hälsa genom hela livet”

Sundsvalls Lawn Tennisklubb är en av Sveriges ledande tennisklubbar och bildades 1921 på initiativ av Birger ”Bisse” Norgren. Klubben bedriver en bred verksamhet och ett har starkt engagemang hos medlemmar i alla åldrar.

STK vill: erbjuda en mötesplats för samvaro och tennis i Baldershallen och på Baldershovs ute tennisbanor, verka för att främja tennisen för alla i Sundsvall både på bredd och på elitnivå i alla åldersgrupper!Välkommen till oss!

senaste nytt

Tennis Nyheter

Portabel mätteknik avslöjar hur energikrävande tennis är

Att spela tennis på professionell nivå är två till tre gånger så energikrävande per meter som löpning. Resultaten från en studie vid Mittuniversitetet har publicerats i Frontiers och forskarna har använt en unik metod för sina tester.Syftet med studien var att undersöka träningsintensiteten och energikostnaden under fyra typer av tennisövningar.

läs mer här

STKs utebanor

Vi håller våra utebanor öppna så långt det går. Allt beror på vädret denna månad. Välkommen att boka din speltid på www.bokatennis.nu/sundsvallstk

läs mer här

Höstens tennisverksamhet

Nu har vi kört igång med höstens verksamhet. Som alla säkert vet så har vi hyrt in oss i andra idrottshallar då Baldershallen ska renoveras och byggas ut. Våra träningar denna höst spelas i Timrå, Lagunen, Serve Ess och Katrinelundsskolan. Det blir lite stökigt men det kommer att fungera. Anmäl ditt intresse till höstens tennisskola för både barn och vuxna till chefstränare Patrik Backman. patrik.backman@sundsvallstk.se mobil: 070-6909217

läs mer här
Boka