Våra padeltränare

TRÄNARE

Robin Lindh

Robin är uppvuxen i Katrineholm, en liten stad i Södermanland. Som 9-åring började Robin spela tennis med Katrineholms Tennisklubb. När han var 10 år blev han introducerad till tävlingsspel, började tävla i närområdet och ökade träningsdosen. När Robin var 14 år hamnade han i ett vägskäl, vilket stod mellan att sluta med tennis eller flytta till Kramfors och fortsätta utvecklas på tennisgymnasium. Det resulterade med en flytt. Där lärde Robin känna Patrik Backman som då jobbade som tränare i Kramfors, idag jobbar Patrik som sportchef i STK. Robin tog stora kliv och pendlade mellan top 15 och 20 i sin åldersklass i Sverige, började tävla internationellt och fick testa sig på ETA, ITF och Future-nivå. Vid 18 års ålder väntade studenten och en flytt till Katrineholm igen. Sommaren spenderades med jobb i djuraffär. Hösten 2013 blev det timanställning i Strängnäs där Robin utvecklades som tränare och blev efter en termin anställd.
2017 ringde Sundsvalls Tennisklubb och rekryterade Robin upp till Sundsvall för att utveckla klubben.

2019 är året och Robin blev meddragen till padelbanan för första gången, han fastnade direkt. Padel var en social och rolig sport som passade Robin perfekt, han fick ta med sin erfarenhet från tennisbanan till padelbanan. Nu har Robin tagit padeltränarutbildning, vunnit KM, ett flertal turneringar och visat sig spelstark mot några av de bästa i Sverige.

BOKA
TRÄNARE

Alvaro Martinez Martinez

Alvaro Martinez Martinez är född den 19:e maj 1994 i den spanska staden Alicante där han för första gången tog tag i ett padelracket och började spela. Alvaro blev en duktig padelspelare och fick spela i division ett i Alicante och Spanien där han då spelade med och mot några av de spelare som idag spelar i WPT (World Padel Tour.) Året är 2013 och Alvaro börjar utbilda sig till padeltränare, en utbildning som eventarrangör och fysisk idrottsaktivitet i Alicante. 2015 går han nationell padelinstruktör i Valencia inom Valencias Padelförbund som innehöll teori om teknik, fysisk förberedelse, näring för kroppen, biomekanik inom sporten.

Alvaro jobbade sedan i Alicante som padeltränare fram tills oktober 2019 då han tog beslutet att flytta till Sverige och utveckla sporten, speciellt i norra delen av Sverige. Han tog sitt flyttlass till Luleå där han jobbade i tre år. Han kom sedan till Sundsvall och har varit verksam i Timrå och WAP Birsta innan han började jobba hos oss i Baldershallen januari 2023.

BOKA
Boka