tränare padel

TRÄNARE
Grundare, samt instruktör på Mid Sweden Padel Academy

Patrik Svensson

Patrik Svensson jobbar idag som lärare.Han är tidigare levt som elitspelare på högsta nivå i innebandy i 15 år. Han har varit verksam både som spelare samt tränare i på alla nivåer inom herrinnebandy samt för barn. Han har också varit proffs i Schweiz.

Padel är nu det som han brinner för och har i dagsläget hjälpt Sundsvalls Padel att starta igång barngrupper i padel.. Han hjälper också till med att starta igång padel gymnasium i Sundsvall där han kommer att jobba som instruktör. Patrik spelar också padel själv och är en av dom uttagna till lag-SM Patrik har flertalet pedagogiska utbildningar.  

Några av Patriks meriter:
Elitspelare i innebandy i 15 år.Innebandyproffs i Schweiz Tränare på elitnivå i innebandy
Tränare för Västernorrlands distriktsförbund i innebandy PIL (pedagogutbildning hos Academedia) Skolverkets handledarutbildning Ledarutbildning Mittuniversitetet 7,5 poäng SISU Introduktion SISU Grund SISU Åldersanpassad fysisk träning PadelTotal Tränarutbildning (Andreas Johansson) Padel instruktör på padelgymnasium i Sundsvall (startar till hösten)

Patrik Svensson, 070-300 45 29
midswedenpadel@gmail.com

BOKA
TRÄNARE
Grundare, samt instruktör på Mid Sweden Padel Academy

Fredric Häggman

Fredric jobbar nu som padelinstruktör och är verksam på flera av Sundsvalls anläggningar.
 
Fredric Häggman har innan det jobbat som lärare inom NPF i ca 15år och där fått med sig mycket i sin pedagogiska ryggsäck. Han har tidigare varit verksam inom både golf och tennis.
 
Padel är sen några år sedan den sport Fredrik brinner för, han hjälper bl.a. till med att starta upp padelgymnasium i Sundsvall. Fredric har också vunnit KM i Sundsvall flera år i rad. Han är även uttagen till det lag som ska spela lag-SM. Fredric har gått flertalet tränar samt pedagogik-utbildningar.
 
Några av Fredrics meriter:
Tävlingsspelat golf på högsta nationella nivå Tävlings-spelat tennis på högsta nationella nivå Jobbat som tennisinstruktör Jobbat som golfinstruktör Padeltotal tränarutbildning (Andreas Johansson) SISU Introduktion SISU Grund.

Fredrik Häggman, 070-363 35 06
midswedenpadel@gmail.com

BOKA
Boka