Välkommen till Sundsvalls Tennisklubb
och Baldershallen

Välkommen

Välkommen till Sundsvalls Tennisklubb och Baldershallen!
Vi är så glada att Baldershallen har blivit den mötesplats vi drömt om, där alla åldrar möts, umgås och idrottar. Vårt mål är att skapa en mötesplats för god hälsa genom hela livet med en bra helhet för både de som spelar och alla andra i familjen.

Vad finns det för möjlighet till att träna tennis och padel?
Vi har något för alla, vad gäller tennis och padel. Vår verksamhet erbjuder träning från 4 års ålder ända upp till veteranträning för de som är 65+. Vill man även prova på att tävla så finns den möjligheten, då vi har olika typer av aktiviteter för alla medlemmar.

Hur tar jag del av information och erbjudanden?
För att ta del av alla aktiviteter, erbjudanden samt annan praktisk information så rekommenderar vi starkt alla i familjen att följa både Sundsvalls Tennisklubb och Baldershallen på Facebook, Instagram samt Linkedin.
Dela och gilla gärna, så att vi tillsammans sprider information om allt somhänder i hallen. Utöver detta skickar vi nyhetsbrev till den mailadress ni har registrerad i MATCHi där du bokar alla banor, aktiviteter och kurser.

Medlemskap – ett enkelt sätt att spara pengar
Genom att vara medlem i Sundsvalls Tennisklubb så får ni betydligt billigare priser på banhyror och priser i gymmet. Du har dessutom 20% rabatt när du handlar i shopen.

Läxläsning
För de som tränar i hallen erbjuder vi särskilda lugna rum för läxläsning på egen hand.

Tillgång till ett toppklassgym förmedlemspriser
Baldershallen har ett gym i världsklass där alla kan träna till förmånliga medlemspriser på årskort, månadskort, klippkort eller enstaka biljetter.
Maskinerna kommer från det välkända varumärket Panatta Gym och är både är etiskt tilltalande och funktionellt utformade för korrekt biometrisk träning för såväl motionären som de som elitsatsar.
Gymmet är även utrustad med den unika träningsformen, Reaxing som har tagit funktionell träning till en ny nivå där du maximerar din prestation ochminimera risken för skador.
Eller kanske ett gruppträningspass!

Använd ditt friskvårdbidrag hos Baldershallen och få tillgång till en hel palett av möjligheter
Få ställen kan erbjuda ett så stort utbud av träning för ditt friskvårdsbidrag. När du med hjälp av receptionen har laddad upp bidraget i MATCHi kan du från gång till gång välja om du vill boka gym, tennis, padel, badminton, pickleball, squash eller pingis.
Vi finns på Epassi och Benify!

Matlådor med hemlagad mat när du inte orkar/hinner laga mat
Förutom att servera en förstklassig lunchbuffé samt enklare rätter, salladsbuffé och fika kvällstid så erbjuder restaurang Hovet välfyllda hemlagade matlådor till låga priser om du inte hinner/orkar laga mat före eller efter träningen. Eller varför inte köpa med en lunchlåda till jobbet dagen efter.
Följ Restaurang Hovet på www.matochmat.se för att ta del av veckomenyerna.

Naprapat och PT

Via erkända Malms Naprapati, som håller till i gymmet, har du tillgång till naprapati, rehabilitering, träningsrådgivning, PT, massage och många andra friskvårdstjänster.
Läs mer på https://malmsnaprapati.se/

Företagsaktiviteter
Vill du ta med dina kollegor eller vänner och kombinera olika racketsporter och friskvård med konferens och mat kan du läsa mer om de oändliga möjligheterna som finns i vår konferens- och relax https://www.baldershallen.se/konferens-relax.
Eller varför inte ta med kollegor och spela någon racketsport eller gymma, samt därefter äta  i restaurang Hovet.

Frågor eller tips
Har du frågor som rör dig själv eller någon i din familj? Prata med någon tränare eller personalen i receptionen.
Du kan alltid maila/ringa oss på info@baldershallen.se  060-61 42 23. Vi tar också mycket gärna emot tips på hur vi kan utveckla vår förening och Baldershallen ytterligare.
// Teamet i Baldershallen och Sundsvalls Tennisklubb

senaste nytt

padelNyheter

Sommarpadel 2023

Sommarpadel

läs mer här

Påskpadel

Påskerbjudande

läs mer här

Ny padeltränare!

Breaking news!

läs mer här
Boka