Ny padeltränare!

Baldershallen och Sundsvalls Tennisklubb satsarvidare, det började med nya Baldershallen som stod klar i juli. Denna gångsatsar vi på verksamheten och anställer en av Sveriges bästa padeltränare i Alvaro Martinez Martinez som har jobbat runt omkring i padelhallar i Sundsvallmen som nu kommer och ansluter till teamet i Sundsvalls Tennisklubb!

Alvaro kommer att bedriva padelträningar ipadelverksamheten inom Sundsvalls Tennisklubb tillsammans med padelansvariga RobinLindh. Padelverksamheten som finns idag med både barn, ungdomar och vuxnakommer att fortsätta utvecklas. Vi bedriver idag vår Padelsektion som enförening och vi vill självklart fortsätta med det i framtiden så attpadelspelare i alla åldrar får njuta och ta del av föreningslivet även ipadelvärlden. Nu när Alvaro ansluter kommer padelverksamheten byggas ut medakademi och mer aktiviteter.

Vår verksamhet och akademi kommer att styras av enarbetsstrategi som utarbetas av tränarna och som är specifikt inriktad tillalla spelare med en träningsplan som gör det möjligt för varje spelare att nåsin nästa nivå.

En inkluderande mötesplats för god hälsa genom helalivet!

relaterade nyheter