Padelsektionen

SUNDSVALLS TENNISKLUBBS PADELSEKTION

Hej och välkommen till Sundsvalls Tennisklubbs Padelsektion!

På årsmötet 2019 bildades en padelsektion i Sundsvalls Tennisklubb med målet att i nya Baldershallen, som invigdes hösten 2022, kunna bedriva en padelverksamhet som fungerar precis som tennisens genomtänkta verksamhet. I det ingår träningar för barn och ungdomar i alla nivåer, träning för vuxna och det följs av en "utvecklingstrappa" där vi har en röd tråd så att du som padelspelare kan utvecklas från barnsben till vuxen ålder. I vår "utvecklingstrappa" finns det två vägar att gå, en väg för dig som helt enkelt tycker padel är en fantastisk kul sport och vill träna den regelbundet men även för dig som vill satsa på padel och bli tävlingsspelare.

Vi kommer att ha klubbutbyten med andra klubbar i närområdet men även med klubbar som ligger på andra ställen runt om i Sverige. Där kommer vi att ta med oss spelare från vår klubb i olika åldrar och träna, spela träningsmatcher, andra aktiviteter och umgås med andra spelare i samma åldrar från andra klubbar. Vilket bidrar till kontakter och nya vänner!

Seriespel finns för alla åldrar, från barn/ungdom till dam och herrlag. Detta är för att få till en lagkänsla, precis som t.ex. fotbollen, basketen osv. Där vi reser som grupp och spelar mot andra klubbar i kamp om poäng till vårt lag. Serien funkar precis som fotbollens, man spelar matcher och samlar poäng till sitt lag, i slutändan är det något lag med mer eller mindre poäng och hamnar högt eller lågt i serien.

Är du intresserad av padel, har frågor eller vill vara med att påverka utformningen av föreningen?

Hör av dig till:

Robin Lindh
@: robin.lindh@sundsvallstk.se
tel: 072- 57 87 551

senaste nytt

padelNyheter

Sommarpadel 2023

Sommarpadel

läs mer här

Påskpadel

Påskerbjudande

läs mer här

Ny padeltränare!

Breaking news!

läs mer här
Boka