Tennistävlingar

OM VÅRA TENNISTÄVLINGAR

På denna sida hittar du information om Sundsvalls Tennisklubbs egna samt externa tävlingar. Klicka på länken här nedan så ser du alla tävlingar som arrangeras över hela Sverige. https://svtf.tournamentsoftware.com/tournamentsearch        

NATIONELLA TÄVLINGAR

Vintertour
Sundsvall, Övik

Sundsvall Open är numer en vintertour i samarbete med Öviks TK. Läs inbjudan nedan.
InbjudanTour de Fyrfasen

”Sommarspelen” är en nationell sanktionerad tävling. Tävlingen erbjuder flera klasser. Perfekt tävling för dig som vill prova på att tävlings spela mot andra tennisspelare än de i din hemmaklubb.

Sundsvall Junior Cup

Sundsvalls TK arrangerar Sundsvall Junior Cup

KLUBBTÄVLINGAR

Klubbmästerskap

Välkommen alla medlemmar till Klubb-mästerskapen. Här får alla STK-medlemmar vara med och kämpa om att bli KM-Mästare! KM erbjuder klasser för alla åldrar.

Julkorven

Varmt välkommen till STK:s mest traditionella arrangemang, dubbeltävlingen ”Julkorven”, som sedan många år spelas under julhelgen oftast efternyår! Alla är välkomna, gammal som ung! KM erbjuder klasser för alla åldrar.

SO-Touren

Lämplig för barn som vill börja tävla i och utanför den egna klubben. Tävlingen spelas i tre klasser: Miniboll, Midiboll, Maxiboll. Alla är garanterade minst 4 matcher och vi har gemensam prisutdelning där alla får medalj och diplom på slutet. Anmälan under anmälningsfliken.SERIESPEL  

Damer och flickor

STK:s damer seniorer och juniorer spelar med i Svenska Tennisförbundetsseriespel. Seriespelet är ett lagspel med lag ifrån Region Norr. År 2019 vann flickor 15, SM-Guld!  

Är du intresserad att ta en plats i laget kontakta din tränare!Herrar och pojkar

STK:s herrar seniorer och juniorer spelar med i Svenska Tennisförbundets seriespel.

Är du intresserad av att ta en plats i laget. Vänligen meddela din tränare.  

Herrar och damer

STK:s veteraner har genomåren dominerat veterantennisen i Region Norr.

Vi spelar normalt med i Svenska Tennis-förbundets olika veteranserier.
H35, H45, H55

Är du intresserad av att få en plats i laget kontakta klubbens chefstränare Patrik Backman 070-690 92 19 eller mail: patrik.backman@sundsvallstk.se  

GRUPPSPEL

Gruppspel

Alla medlemmar i Sundsvalls Tennisklubb kan delta i gruppspel i olika divisioner som är en populär och spännande tävlingsform.

Är man intresserad att delta och har frågor kontaktar man Jonas Petersson på petersson.jonas@gmail.com, som är ansvarig för administrationen av gruppspelet.

Alla spelare delas in i olika divisioner efter resultat från tidigare omgång och upp- och nerflyttning sker efter avslutat termin.
Alla spelar lika många matcher och varje match spelas på en timme.

Gruppspelet är mycket populärt eftersom
alla spelare oavsett ålder och spelstyrka som vill prova på att tävla är välkommen herrar, damer samt äldre juniorer.

Boka