VI ERBJUDER

VI ERBJUDER  

Vi erbjuder utöver Tennisskolan även flertalet kurser för både dig som privatperson och företag.

TENNISSKOLA

???

Läs merBoka

TÄVLINGSSPELARE

Sundsvalls Tennisklubb erbjuder tävlingstennis för de som vill. För alla spelare som är intresserad av att tävla finns det olika grupper och kategorier.

Läs merBoka

PARASPORT

???

Läs merBoka

pRIVATLEKTIONER

Vi erbjuder privatlektioner för både barn, juniorer och vuxna. Här får du individuell vägledning och personlig träning av teknik, fotarbete, taktik, matchspel mm.

Läs merBoka

DAMTENNIS

Välkommen till Sundsvalls Tennisklubbs damtennis. Vi är ett gäng damer som spelar dubblarihop, arrangerar klubbutbyten och umgås.

Läs merBoka

VETERANTENNIS

Välkommen till Sundsvalls Tennisklubbs veteraner, här finns det möjlighet för både damer och herrar att spela tennis och umgås.

Läs merBoka

FRUKOSTTENNIS

Perfekt för dig som vill ha en bra start på dagen med tennis och frukost. För dig som privat-person eller företag.


Läs merBoka

LUNCHTENNIS  

Vi erbjuder Lunchtennis för både privatpersoner och företag, där vi tränar tennis med tränare och efteråt äter lunch ihop.


Läs merBoka

FÖRETAGSTENNIS

Ett företagstennispass kan innehålla alltifrån tennis, konferens, relax, kost ochnäringslära, PT hjälp, massage m.m. Vi skräddarsyr ett spännande upplägg i idrottslig anda efter ditt önskemål.

Läs merBoka

lovtennis

Under alla loven erbjuder Sundsvalls Tennis-klubb extra aktiviteter så som läger, klubb-utbyten och andra aktiviteter. Välkommen att anmäla er till någon av dessa!

Läs merBoka

BArnkalas

Ska du snart fylla år? Då kan ett tenniskalas vara det perfekta alternativet! Vi spelar såklart tennis och ser till att alla barn får en roligt och fartfylld dag, olika aktiviteter och annat smått och gott!

Läs merBoka

Gruppspel

Alla medlemmar i Sundsvalls Tennisklubb kan delta i gruppspel i olika divisioner som är en populär och spännande tävlingsform.

Är man intresserad att delta och har frågor kontaktar man Stefan Sjöbom på mailadress stefan.sjobom@dina.se eller ring  076-140 86 60, som är ansvarig för administrationen av gruppspelet.

Alla spelare delas in i olika divisioner efter resultat från tidigare omgång och upp- och nerflyttning sker efter avslutat termin. Alla spelar lika många matcher och varje match spelas på tid en timme.

Gruppspelet är mycket populärt eftersom
alla spelare oavsett ålder och spelstyrka som vill prova på att tävla är välkommen herrar, damer samt äldre juniorer.

Läs merBoka
Boka