Sök tennisgymnasiet i Sundsvall: En unik satsning för dig som älskar tennis!

Nu kan du söka till tennisgymnasiet i Sundsvall. ”En unik satsning för dig som älskar tennis”

Gymnasiet håller all verksamhet i Baldershallen som är Sveriges största och modernaste rackethall. Eleverna på gymnasiet har gratis medlemskap i klubbens unika gym där vi erbjuder individuellanpassad fysträning tillsammans med våra PT-tränare och Coacher. Sundsvalls Tennisklubb har ensamrätt i Norrland på Reaxing-konceptet. Reaxing är framtaget för att göra träningen mer effektiv, skapa en bättre dynamisk motorik och lättare kunna uppfylla en tennisspelares behov av specialiserad tennisfysik.

Vi på Gymnasiet har 3 st heltidsanställda tennistränare, en egen Naprapat och 2 PT-tränare på plats för att ge våra elever en fantastisk träningsmöjlighet för att alla ska kunna uppnå sina mål oavsett ambitionsnivå. Vi skräddarsyr ett personligt träning/fys och tävlingsupplägg för att kunna uppfylla varje spelares önskemål.

Vi välkomnar alla spelare födda 2007-2008 med föräldrar eller tränare den 16 December mellan 12:00-16:00. Lär känna teamet bakom gymnasiet, provspel och träning, information om konceptet och individuella samtal med spelare och föräldrar. Varmt välkommen med din intresseanmälan! Kontakt: david.Vessberg@sundsvallstk.se

relaterade nyheter