tennis

tennis

OM ATT SPELA TENNIS

Tennis är en levande idrott för livet – hela livet.
Sporten engagerar såväl ung som gammal både på och utanför banan. Tennis spel ger dig en optimal träning alltifrån kondition, styrka, snabbhet, smidighet och du tränas också på att ta snabba beslut.

Tennis är en av de bästa idrotterna för din hälsa enligt en dansk forsknings-rapport."Vi ser ett tydligt samband mellan idrotter som har mycket social interaktion och en längre livslängd – och det i sig motiverar ytterligare utredning. Att tillhöra en grupp som regelbundet träffas främjar en känsla
av stöd, förtroende och gemenskap vilket visat sig bidra till en känsla av välbefinnande och förbättrad hälsa på lång sikt."

Tennisen är också en bred global sport med möjlighet att spela på tennisbanor runt om i hela världen.

Tennis är en mycket bra motionssport som du kan ha kul med genom hela livet. Genom att spela tennis så utvecklar du dessa delar av din fysiska kapacitet.

RÖRLIGHET
80%
STYRKA
70%
KONDITION
90%
KOORDINATION
80%
SNABBHET
80%

SUNDSVALLS TENNISKLUBB

Om Sundsvalls tennisklubb:
”En inkluderande mötesplats, för god hälsa genom hela livet”

Sundsvalls Lawn Tennisklubb är en av Sveriges ledande tennisklubbar och bildades 1921 på initiativ av Birger ”Bisse” Norgren. Klubben bedriver en bred verksamhet och ett har starkt engagemang hos medlemmar i alla åldrar.

STK vill: erbjuda en mötesplats för samvaro och tennis i Baldershallen och på Baldershovs ute tennisbanor, verka för att främja tennisen för alla i Sundsvall både på bredd och på elitnivå i alla åldersgrupper!

Välkommen till oss!

TILL SUNDSVALLS
TENNIS KLUBB
Boka